o brătilă pe .ro

’10-’11

Nu o să vă spun nici 5, nici 10 lucruri frumoase ale anului ce se încheie azi, ci atâtea câte îmi vin în minte pe rând la o distanţă de maxim 10 secunde între ele. :)

Nu le scriu pentru că “aşa se face” în ultima zi din an (de fapt e prima dată când fac o astfel de “listă”), nici ca să mă dau mare, ci pentru că ştiu că vor exista momente în care citindu-le o să mă simt mai bine, iar anul acesta chiar am avut motive puternice pentru care să zâmbesc. Şi poate aş fi putut să le notez într-un carneţel, dar cumva aici mă simt cel mai “acasă” şi pe aici trec zilnic.

În 2010 mă bucură că:


– am făcut parte din echipele Lecturi Urbane şi Let’s Do It, Romania!, proiecte în care am pus atât de mult suflet pe cât am cunoscut oameni extraordinari pe care îi îndrăgesc, oameni ce m-au ajutat să cresc şi oameni care au fost adevărate surse de inspiraţie.

– am obţinut primul meu salariu lunar şi mi-am dat şi prima demisie, bucurându-mă în tot acest timp de un sprijin extraordinar din toate părţiile.

– am străbătut ţara pentru a “propovădui” ideea LDIR şi am reusit sa vad mai mult din Romania cat am vazut in ceilalti 22 de ani.

– am învăţat să fac origami şi am descoperit o nouă pasiune în asta.

– mi s-a furat portofelul dar mi-a fost adus la usa dupa doua saptamani cu toate actele si cu banutul meu norocos.

– am biciclit mai mult.

m-am ras în cap şi o dată cu părul a căzut si o serie de temeri şi frustrări. în plus, cu banii primiţi am putut să dau o mână de ajutor Asociaţiei de Nevăzători din România.

– am reuşit alături de colegii din echipa Let’s Do It, Romania! să mobilizez peste 200.000 de români să se unească pentru o cauză comună. să nu mai stea pe margine şi să participe activ la schimbare. am făcut curăţenie în toată ţara într-o singură zi!

– m-am îndrăgostit. <3

am fost speaker în cadrul unei conferinţe organizate de Manafu, alături de persoane pe care le admir şi lângă care am fost onorată să stau.

– am condus din nou după mai mult de 3 ani de zile controlaţi de o fobie superficială.

m-am angajat într-un loc de unde simt că nu o să plec prea curând şi asta mă face să mă simt extraordinar de bine.

– am făcut primul meu cozonac. deşi puţin cam prea rumenit :D, o bunătate pufoasă sub coaja crocantă. sunt pe drumul cel bun, până la Paşte să tot exersez! :)

Să fie 2011 cel puţin la fel de bun ca 2010 şi eu mă declar mulţumită, dar am simţit anul acesta şi nevoie unei liste de lucruri pe care vreau să le realizez în noul an. Este scurtă, dar sunt lucruri care depind în totalitate de mine şi de care sunt deci sigură că sunt realizabile cu o doză suficientă de voinţă şi ambiţie. Iar la anul pe vremea aceasta vreau să mă văd cu ele bifate, pe lista de mai sus.

În 2011 vreau:

– să nu mai prind răsărituri în faţa laptopului. ideal: să mă culc la maxim 2 noaptea.

– să scriu mai des pe blog. ideal: să nu mai amân când am o idee.

– să citesc mai mult – de la bloguri si site-uri de ştiri, la beletristică şi cărţi de cultură generală. ideal: să înlocuiesc episodul de dinainte de culcare cu capitolul de dinainte de culcare…

Vouă vă doresc ce vă doriţi voi şi să se îndeplinească. Păşiţi cu încredere în noul an şi nu uitaţi că norocul şi-l face mai mult omul. Cheers! :)

3 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.