o brătilă pe .ro

Sec de dor de ducă

Trag de mine de trei săptămâni să scriu postul ăsta şi am ajuns să o fac tot ca în facultate, cu o noapte înainte de termenul limită, dar neapărat cu prezervativ. Desigur, prezervativul nu are nicio legătură cu restul poveştii, dar se încadra bine în fraza anterioară. Şi, nu-i aşa, cine sunt eu să-i neg afinităţile?

Restul poveştii are legătură cu un chinez, un american şi un englez. Şi pentru că lipseşte românul ca să fie banc, o să mă integrez şi pe mine în peisaj.

De fapt vroiam să vă spun că azi este ultima zi în care mai puteţi să luaţi parte la invazia britanică, o campanie organizată de Go Travel. Departe de a avea vreo legătură cu evenimentele recente din Coreea de Nord si de Sud, campania stă chiar sub marca “make love, not war”, pentru că pe 3 decembrie doi norocoşi află că pleacă la New York. Şi nu oricum, ci în stil mare, cu British Airways la business class.

Eu vă doresc sincer să aveţi bani cât să nu mai fie nevoie să mai participaţi la concursuri prin tragere la sorţi, dar până atunci, vorba ceea: “prost să fii, noroc să ai!”.

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.