o brătilă pe .ro

Joia trecută însă

Anul trecut eram prezentă la conferinţele organizate de Manafu în calitate de Oana Brătilă de la apPRentice.ro. Mă uitam cu jind la ecusonul lui Alex Negrea pe care scria doar atât: Alexandru Negrea. Nu era nevoie de explicaţii suplimentare sau de orice fel de alte asocieri. Între timp, apPRentice a pălit în faţa Let’s Do It, Romania! care i-a luat natural locul sub numele meu, fără nicio jenă sau lipsă de respect. Joia trecută însă, cu tot cu ecusonul încărcat de tuş, m-am simţit mai Oana – Raluca Brătilă ca oricând.

Aşa, cu tot cu firul de păr de un centimetru, înălţimea de 158 şi numărul 36 la bocanci. La bocanci, că în bocanci mă simt eu cel mai bine.

Acum 4 ani lucram la primul meu proiect din facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Era la marketing şi alesesem tema marketing online. Simţeam că se apropie cel mai mult de viitorul meu semiobscur şi de trecutul meu glorios din băncile clasei de mate-info. Profa noastră era fan Manafu. Pe atunci însă eu nu ştiam ce este aceea “Manafu”. Mă gândeam şi eu, cum m-a întrebat un prieten săptămâna trecută, dacă nu cumva este un typo şi profa vroia să scrie de fapt altceva. Între timp, am învăţat cine este Manafu şi am început să fiu abonată la conferinţele organizate de el, unde mă uitam cu jind la ecusonul lui Alex Negrea. Joia trecută însă, am ţinut primul meu speech în cadrul unui eveniment manafuian.

Aşa, cu tot cu emoţiile unui prim speech, sub priviri mai calde sau mai înţepătoare, am făcut-o. Nu ştiu cât de bine, nu ştiu cât de profi, dar ştiu că pentru mine a reprezentat un mare pas înainte.

Acum, la o săptămână după WoW, nu pot decât să-i mai mulţumesc încă o dată lui Manafu pentru invitaţie. Şi celor care m-au susţinut şi celor care au avut răbdarea să mă asculte. :)

Şi da, feedback-ul vostru este în continuare binevenit. ;)

Pe curând!

9 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.