o brătilă pe .ro

Your skin makes me cry

Încă mai sper că medicul de familie a făcut mişto de mine când mi-a spus că am vărsat de vânt… sau că s-a înşelat şi de fapt e o toxiinfecţie alimentară. Cică o să-mi iasă bube şi în cap. Ce naiba să mai spun… numai gândul că trebuie să stau două săptămâni închisă în casă mă termină. Şi acum realizez că am făcut oreion doar în partea dreaptă, deci cine ştie de ce surpriză plăcută o să mai am parte… eventual pe la 50 de ani aşa!

Ieri mă plângeam de oboseală cronică şi stare generală proastă şi prietenii mă sfătuiau să o las mai uşor cu proiectele, că le povesteam că nu mai pot să dorm noaptea că visez administrare de site-uri, editări HTML, articole şi răspunsuri la mailuri. Ei bine, se pare că era de la varicela mă’sii. Şi acum că trebuie să stau acasă chiar că numai de proiecte o să mă ocup. Să vezi acum coşmaruri cu pagini care nu merg şi diacritice lipsă :))

Băi şi zău, nu-mi vine să cred că am vărsat de vânt… apropo de copilul din mine.. Am dat pe Twitter, pe Facebook… parcă mă dau mare :)))) probabil că am nevoie de consolări, cer atenţie fără să vreau. Şi toată lumea îmi spune să nu mă scarpin! Legaţi-mă, vă rog, e singura mea şansă!

Şi în weekend visam să ies cu bicicleta… aproape că mă bucur că de săptămâna viitoare vin iar ninsori. Dar nu sunt egoistă, sper să fie soare şi să se bucure cine poate de el. Până la urmă, două săptămâni trec repede, nu? Şi cine o să fie răsfăţată cu orez cu lapte şi alte bunătăţi zilele astea? :D

Yes, I’m so fucking special!

7 CommentsLeave a comment

 • Eh, si eu am facut varicela prin clasa a 11-a, n-a fost chiar cea mai placuta experienta din lume… Lasa, Oana, ca trece repede timpul:) Gasesti tu ceva de facut prin casa.

 • Bietul Br!
  >:D<

  Lasa, gandeste-te ca unii inca n-au facut varicela si probabil isi vor lua 2 saptamani libere de la munca atunci cand li s-or imbolnavi copilul.

 • insanatosire cat mai rapida… acum cred ca ai trecut prin ce e mai greu …
  Eu am avut si din pacate l-am facut si eu la o varsta nerecomandata. Mai bine suporti cand esti copil.
  Vremea asta a picat perfect … era prea frig sa iesi afara.

 • >:D< imbratisari pentru toti cei care imi sunt alaturi in aceasta perioada de chin :)) @Adina - sa ne intrebam daca apPRentice.ro ar mai fi fost uber cool acum fara varicela mea? mai multa boala, mai mult timp pentru proiecte :))) suna oribil, dar cam asa a fost.. @insorama - mori! ... :* @Onuk - :)) nu reusesc sa-mi dau seama daca acel scenariu este binevenit sau de evitat :))) - copil bolnav vs. no work. hmmm. tough decision! :))) @Cartman - mersi mult! da, din fericire au trecut si mancarimile si febra, acum astept sa cada bubele :P si da, a fost doar o zi, culmea de baba mea cand am stat langa geam si imi parea rau ca nu pot sa ies prin parc. dar m-am consolat cu faptul ca o baba insorita inseamna un an bun :P... macar prin autosugestie :))

 • …nişte seriale, ceva! Şi faza cu editatul e grea in deed. Filmele de la “oscar”. Alea de la categoria ‘film străin” mi-au plăcut cel mai mult. Io ajunsesem odată să visez personaje din jocul “the sims.” Poate şi din cauză că îl jucam multe ore pe zi. Însănătoşire grabnică!

 • eu am facut rubeola exact cand trebuia sa ajung la Tele7ABC sa dansez la Florin Calinescu in emisiune..deci iti dai seama chinul care era pe mn… las` ca trece repede >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.