o brătilă pe .ro

“Let’s Do It, Romania!” recrutează coordonatori locali

Anunţ şi aici, că nu se ştie niciodată de unde sare voluntarul :)

Se face că acum câteva săptămâni am dat drumul înscrierilor pentru „cartatori” şi ”coordonatori locali”. Evident nu s-a înghesuit lumea :)) Dar zău că mă aşteptam să îşi dorească să fie ”capitani de judeţ”. Din păcate sunt 4 judeţe în care nu s-a înscris nimeni pentru organizare locală şi alte câteva cu câte un singur viteaz.

Bag un copy/paste din buletinul pe care l-am trimis pe Facebook ( că şi-aşa FB-ul are iar probleme şi m-a avertizat că mailurile vor ajunge cu întârziere. Dacă ajung până în septembrie eu mă declar mulţumită.. :| ).

Sarcinile unui coordonator de judet includ monitorizarea echipelor locale, initierea parteneriatelor si mentinerea contactului cu echipa centrala de conducere.

In acest moment, judetele in care avem mare nevoie de voluntari pentru aceste pozitii sunt: Alba, Bacau, Bistrita Nasaud, Botosani, Buzau, Caras Severin, Covasna, Dambovita, Gorj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Maramures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Tulcea, Teleorman, Vrancea si Vaslui.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial www.letsdoitromania.ro, la sectiunea “Implica-te!”. Tot acolo va invit sa va si inscrieti, completand formularul disponibil.

Termenul limita pentru inscrieri este 12 martie 2010.

Pana duminica, 21 februarie, 352 de voluntari s-au inscris pentru organizare locala, dintr-un necesar aproximativ de 1600.
Dintre acestia, cei mai multi sunt din capitala (91), iar judetele fruntase sunt Cluj (32), Timis (25) si Constanta (20). In 4 judete nu s-a inscris nicio persoana: Covasna, Mehedinti, Neamt si Salaj.

Aveti ocazia sa puneti osul la treaba inca de acum, asa ca pe cei mai entuziasmati si mai saritori ii astept sa se inscrie. Nu aveti nevoie decat de niste timp si de dorinta de a va reprezenta judetul in drumul spre o tara mai curata :)

Let’s Do It, Romania!

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.