o brătilă pe .ro

Între ţambal şi death metal – Metallica.

Iar fug la munte în weekend, aşa că vă las în compania domnului de mai jos.
Am fost surprinsă când am descoperit că-mi place varianta Crematory a „One” (atenţie, e cu „grohăială”), dar zău că nu mă aşteptam să-mi placă o variantă cântată la ţambal a oricărei melodii semnate Metallica. Şi nu pentru că nu mi-ar plăcea death/gothic metal-ul sau ţambalul, ci pentru că sunt melodii pe care nu le pot concepe să fie cântate altfel şi totuşi să îşi păstreze farmecul. Dar iată.

Şi da, nu mă pot abţine să vă dau spre ascultare şi Crematory – „One”. Cine ştie ce fani death metal descopăr sau se descoperă. Plus că e blogul meu şi îmi place prea mult ca să nu îl pun :)))

later edit: mi-a recomandat un prieten, alde Vince, să scriu mai des pe blog. şi i-am spus că da, asta plănuiesc, dar trebuie să am şi starea necesară. i-am spus că am avut o perioadă în care efectiv nu puteam să scriu. după ce am mai comentat puţin problema, a ajuns la concluzia că vorbesc ca un bărbat despre erecţie. sper că se referea la un bărbat după 60 de ani.

8 CommentsLeave a comment

 • Canta in tonalitatea corecta, daca cineva stie chitara pe aici isi poate da seama ca foloseste acelasi tab-uri.
  Omu` stie note, nu canta dupa ureche. Un profesor de percutie, poate?
  In fine, nu a invatat melodia la o petrecere, pot sa te asigur de asta.

 • @Doru ai fi surprins sa stii cati muzicieni au o ureche muzicala atat de buna incat sunt in stare sa reproduca orice numai dupa ce asculta, fara sa aiba niste note in fata. de fapt cred ca in asta si sta un adevarat talent, in calitatea sa de aptitudine innascuta.

  @Vince nu toti stiu sa aprecieze in aceeasi masura anumite lucruri. nici tu nu ai da doi bani pe o manea cantata la tambal, nu? asta e, fiecare cu’ale lui. probabil cei de acolo nu stiau originalul si nu li s-a parut cine stie ce… de asemenea, probabil ca domnul mai cantase inainte si alte melodii si au avut timp sa se minuneze de talentul sau :) da, obisnuiesc sa fiu avocatul diavolului :P
  Dar si eu ma oftic ca e zgomot de fundal si nu pot sa ma bucur 100% de melodie.

  @01004753 Ce surse? :) Mi l-a dat o prietena pe mess. Doulfe mai exact :) i-am multumit in privat :))) stiu ca a inceput sa circule si pe Twitter si ieri a aparut si pe alte bloguri. a avut un boom de vizibilitate in ultimele 2 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.