o brătilă pe .ro

The irony called life


et on s’aimera encore, lorsque l’amour sera mort

Sunt trista ca sunt trista. Stiu ca maine va trece, dar tot urasc aceasta stare. Poate pentru ca m-am dezobisnuit de ea. Am ras si am zambit mult in ultimele luni si am uitat sa mai fiu trista. Vezi, cateodata e un lucru rau. Pentru ca atunci cand te izbeste din nou, te poate omori. Nu de tot, dar indeajuns cat sa-ti doresti sa te omoare de tot. Ironic, nu? Life is all about irony ;) take it or leave it.

4 CommentsLeave a comment

 • asta inseamna viata… este nasol… stiu… dar avem ceva de facut…. sa acceptam si sa ne folosim de acest lucru…
  ceea ce spui tu in aceatsta postare esteun princpipiu pe care lam amintit si putin explicat in postarea Try de pe blogul meu…

  ce pot spune… ar trebui sa te simti feiricta ca nu este invers… sa treci prin multe cacaturi, iar apoi cand apare o raza de soare sa nu prea mai stii sa te bucuri de ea…

  de obcei cand ai parte de o faza mai proasta nu te mai gandi la acel lucru… uitate la un film ceva… joacate ceva… este cel mai bine… (recomandare psihologica)

 • ai dreptate, mai bine mai multe clipe fericite :) doar ca si clipele nefericite, au rolul lor: acela de a te cali. pentru ca nu stii niciodata cand te va lovi un astfel de moment. si de multe ori suntem niste mici gandaci in fata evenimentelor ce se petrec. si daca nu avem carapacea intarita, riscam sa fim zdrobiti din prima. :) eu am carapacea intarita, dar socul loviturii se resimte oricum :)

  iti multumesc pentru impresii, mai treci pe aici :)

 • Inca nu ai ajuns la ultimul nivel. Handesion spune ca situatia cea mai naspa e sa treci prin multe cacaturi iar cand ai parte de o raza de lumina sa nu stii sa te bucuri. Nu. Total fals. Daca se intampla asa atunci inseamna ca inca nu ai trecut numai prin faze naspa. Cand treci prin rahat tot timpul, o raza de soare e ca o binecuvantare.
  Si e normal sa se insele, pentru ca el si-a imaginat doar cum ar fi sa treaca …desi nu a trecut decat prin tentative. Ce a zis el e doar un cliseu FOARTE des intalnit. Copacii e verzi, soarele straluceste tare.

 • Cartman, din ce ai scris, imi dau seama ca tu ai trecut printr-o astfel de perioada (sau ca inca mai treci), nu? Si eu vad o raza de lumina ca pe o binecuvantare in momente pline de rahat. Dar cred ca poti sa mai ajungi si in acea stare de depresie completa in care nu te mai intereseaza nimic in jurul tau. Te inchizi in tine si blochezi tot in jurul tau. Si problema nu este ca nu te-ai bucura de raza de lumina – problema este ca nu ai observa raza de lumina. Ai trage draperiile cum ar veni. Asta inseamna sa renunti sa mai traiesti si din pacate astfel de cazuri exista. Este ultimul stadiu si este cel ce urmeaza celui de tristete, depresie si/sau nervi. Devii inert. Si in astfel de cazuri e de cele mai multe ori nevoie de oameni care sa tina la tine si sa-ti traga ei draperiile deoparte.
  Asa ca daca inca mai treci prin perioada de rahat, este foarte bine ca esti capabil sa te mai bucuri de lucrurile frumoase care ti se intampla. Incearca sa le multiplici :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.