o brătilă pe .ro

Zambeste

Am invatat in ultimii ani ca oamenii vin si pleaca din viata ta. Fie ca mor, fie ca aleg sa mearga pe un drum ce nu se va mai intersecta cu al tau, fie ca pur si simplu aleg sa iti intoarca spatele. Iar aceste momente nu ti le alegi tu. Pot sa vina oricand… atunci cand te astepti cel mai putin sau atunci cand ai nevoie cel mai mult sa ai sufletul plin. De ce zic de suflet plin? Pentru ca orice plecare inseamna automat un gol. Un gol pe care am invatat ca poti sa-l umpli doar tu, prin propria ta fiinta. O sa apara mereu alti oameni in viata ta. Dar ei nu vor putea umple golurile. Asa ca pana la urma de tine depinzi cel mai mult. Cauta in tine… Invata sa te iubesti. Invata sa ai incredere in tine. Dar cel mai important, fa in asa fel incat sa meriti iubirea si increderea.

Am invatat ca oamenii te dezamagesc. Promisiuni desarte, minciuni, rautate… o sa fie mereu. Am considerat mereu ca in povestea fiecarei persoane se gasesc lucruri care sa scuze rautatea, ipocrizia, indiferenta… Am incercat sa ajut si am cautat sa vad mereu ce este mai bun in fiecare. Si o sa continui sa fac asta. O sa continui sa iubesc, o sa continui sa ofer zambete… o sa continui sa traiesc. Si o sa invat sa ma iubesc mai mult. Pentru ca de aici incepe totul.

Zambeste, ai o viata intreaga in fata si trebuie sa treci prin ea cu capul sus.

3 CommentsLeave a comment

  • si eu am invatat ca oamenii vin si pleaca, mai dureros e ca am aflat asta cu putin timp in urma, "the hard way". dar stii cum se spune: ce nu te omoara, te face mai puternic. trebuie sa gasim modalitatea prin care sa trecem peste toate, cu speranta ca cei ce vor veni in vietile noastre mai devreme sau mai tirziu vor fi cel putin la fel de buni, de iubitori si de intelegatori ca cei dragi pe care i-am pierdut (din terte motive).
    si sunt amintiri care dor atat de mult dupa o despartire (de orice fel), dar le tii in buzunarul de la piept, stii tu unde…iar cu timpul ele se transforma in amintiri frumoase pe care o sa-ti doresti sa nu le uiti niciodata…

  • asa e :) dar din pacate de multe ori nu avem de ales… si tebuie sa face tot posibilul sa fim bine. plus ca o sa fie mereu alti oameni dragi cu care sa ne simtim bine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.