o brătilă pe .ro

Pr0n

Azi micsunam de zor pe holurile Palatului Parlamentului (acum daca tot am ocazia sa ma dau mare, de ce sa nu o fac? ) in pantofii mei cu un mic toc de 2 cm, dar in care oricat ti-ai dori nu poti sa rezisti 14 ore. Si micsunand eu in zona Centrului Media aud doi jurnalisti romani suparati foc, discutand de faptul ca ar fi fost discriminata presa romana si nu ar fi primit primit pools cards ca sa aiba acces la anumite momente importante. Nu stiu detalii in acest sens, niste numere concrete care sa justifice sau infirme plangerile, asa ca prefer sa nu comentez in privinta acestui aspect si sa incep sa spun ca noi ne simtim mai mereu batuti de soarta. Oops, am spus-o deja.
Oricum, adevarat sau nu, apeland la aceste plangeri, poate ca jurnalistii nostri dragi pot sa justifice aparitia pe prima pagina a unui ziar din Romania, tara gazda a Summitului NATO, in timpul Summitului NATO, o femeie goala, cu tatele-i zburdand pe pagina – “nu am avut despre ce altceva sa scriem, pentru ca nu am avut acces!”
Si pentru ca tabloidul “Libertatea” nu ar mai fi “Libertatea” daca nu ar avea niste tate pe prima pagina, dar pentru ca totusi suntem in timpul Summitului, oamenii s-au gandit sa impace capra si varza, asa ca alaturi de nudul feminin, apare numele lui Bush. Felicitari! Ati reusit sa vindeti si astazi!
Domnii de la Libertatea au insa tupeul sa intituleze un articol – “Maidanezii ne fac iar de ras” (sau ceva de genul). Eu as fi numit acest post – “Libertatea ne face zilnic tara de ras”. Dar si-asa va fac destula publicitate gratuita cand scriu despre voi aici. Sa apareti si in titlu este deja prea mult.Si pentru ca tot vorbeam de femei goale…Azi in metrou, domnul care statea pe scaunul de langa mine a desfacut cu grija tipla ce imbraca o revista Playboy, pentru ca ulterior sa o rasfoiasca in toata splendoarea ei. Da. Eu chiar nu glumesc. Am multumit in gandul meu ca tot ce face este sa o admirea cu privirea si mi-am vazut de treaba.
Oamenii erau ba socati, ba se abtineau sa nd bufneasca in ras. Si totusi… ce mi-e Playboy, ce mi-e Libertatea?

Da.. azi in metrou un domn citea Playboy. Maine poate un domn o sa citeasca Descartes.

E doar o chestiune de gust.

tags: libertarea ziar de cacat femei goale summit metrou playboy descartes

3 CommentsLeave a comment

  • ei lasati ca in playboy sunt multe chestii interesante de citit:))
    zi mersi ca nu “citea” hustler…care detine un continut mai mult decat explicit:P

    mi-e dor de plaicuboi, era tare haios:D

  • Nu e neaparat vorba de ceea ce citeste ci de respectul fata de ceilalti pe care ar trebui sa-l poarte.Pana la urma e un “colectiv”
    in care fiecare membru ar trebui sa se comporte responsabil si sa dea dovada de bun-simt. As putea sa imi iau si eu cursul stupid de Sisteme Dinamice si sa incep sa ma “cultiv”.Nu ca ar fi ceva obscen in cursul asta ;)) , dar chiar nu e deloc atmosfera in care sa citesc tampenia aia de curs si mai ales perechile de ochi atintite si privirea uneori ironica si usor dispretuitoare te indeamna sa il pui frumos inapoi in geanta si sa-ti #### %%%% in gusturile “conationalilor” din jurul tau.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.