o brătilă pe .ro

Cica se poate si mai rau

Dar zilele trecute eram intampinata la metrou de niste baieti care realizau chestionare pentru Ludovic Orban. Sa vada si omul ce sa promita in campanie, nu? Mi se pare normal…
Si ma tot intrebau ei daca sunt de acord sa faca nu stiu ce pasaje, sa fie benzi speciale pt mijloacele de trasnport in comun, sa contruiasca parcari in centru etc. etc.

Bun, deci fonduri avem, daca vrea omul sa faca toate astea.

Nu ma pricep prea mult in acest domeniu al transporturilor, dar vreau sa inteleg de ce nu se suplimenteaza numarul metrourilor din Bucuresti? E clar ca este cel mai eficient mijloc de transport… Desi nu avem populatia Chinei, totusi sunt ore in care am avea si noi nevoie de niste angajati care sa ne indese in vagoane… Nu ridica niste semne de intrebare?
Sa mai zic si de linile care sunt in constructie de ani de zile si ar trebui finalizate?

Si pana sa te apuci tu de proiecte supraetajate, nu vrei sa termini cu liniile de tramvai de pe Stefan cel Mare? De prin septembrie trebuia sa reintre in folosinta..

Domnule Orban, mi-era dor sa va zic asta: Ma cac in proiectele dumneavoastra.

7 CommentsLeave a comment

 • Aaaapropo de Stefan cel Mare…ghici cine a trebuit sa mearga ieri pe jos de la statia de metrou Stefan cel Mare pana la Carrefour-ul de dupa Soseaua Fundeni si inapoi PE JOS ?
  E drept, puteam sa iau un tramvai, dar cred ca ar fi durat 2 zile sa ajung la destinatie, nu de alta, dar pe lungul drum am numarat cel putin 10 tramvaie blocate in trafic (si asta doar la dus).

  Eu ma cac pe fruntea “soferilor” care isi baga masinile pe liniile de tramvai! :)

 • Ceea ce este cu adevarat amuzant este ca Orban e in acest moment ministrul transporturilor si candideaza pentru primaria Bucuresti. Nu prea are sanse insa oricum, e frumos altceva. Metrorex e sub tutela Guvernului si nu sub tutela primariei generale, deci ce face in acest moment este sa preia relativa buna functionare a metroului pentru profilul de imagine al candidatului la Primarie. In termeni de constructii insa, oamenii ce merita injurati sunt prietenii domnului Vid-e-anu.
  Cheers

 • Să fi trecut doar 3/4 ani? Parcă au fost întregi epoci şi dinastii şi prinţese dar nu 3 ani. Ştiu că asta a fost postarea la care aterizasem după care am dat de tine. Probabil pentru că lucrurile erau atât de diferite atunci. Erai Caroline slash Mused, erai în facultate, eu la rându-mi mă chinuiam cu lucruri asemenea, aveai o temă brăzdată de roşu şi negru, postări triste ori pline de revolte şi ştiu că adulam fiecare nouă postare probabil mai ales pentru că îmi imaginam la un nivel destul de naiv dar reconfortant că nu eram singur. Acum ..toţi ne-am înstrăinat de ceva ori cineva ori am lăsat totul în spate şi am închis ochii. Îţi aprobam revoltele ori împlinirile câteodată prin comentarii uşor copilăreşti, pline de smilies zâmbitoare ori consternate şi chiar acum am revăzut unul :-)). Acum, cariere îndestulătoare, zile pline şi cernite (partea cu cernite nu ştiu dacă e aşişderea şi la tine).
  Mult bine. :-)

  • Wow, nici nu-ti imaginezi cat de mult m-a bucurat mesajul tau! :) Mi-ai adus aminte de ce am inceput sa scriu si de ce imi place sa scriu… Uitasem. Am ajuns intr-un punct in care pur si simplu simteam nevoia de o schimbare, de o detasare de trecut, dar am pus pe primul loc designul blogului, mutarea pe .ro si alte aspecte superficiale, in loc sa pastrez vie placerea scrisului.

   Am crescut, dar sufletul ne-a ramas acelasi, chiar daca uneori “zilele pline” ne fac sa uitam cine suntem. :) Iti multumesc ca ai trecut pe aici! :)

 • “Domnule Orban, mi-era dor sa va zic asta: Ma cac in proiectele dumneavoastra.” :)))))) Kurko, asta trezeste multe amintiri. Pacat ca nu mai esti asa spurcata la gura, cel putin nu pe blog =)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.