VREAU VREAU VREAU! | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

VREAU VREAU VREAU!

Vrem multe. Ne plangem toata ziua si vrem.
Dar cati dintre noi se intreaba daca chiar meritam sa primim ceva?Eu as vrea ca liftul blocului meu sa arate din nou bine. Sa fie inlocuita oglinda sparta si butoanele arse. VREAU. Si totusi sper sa nu se intample asta. Ar fi alti bani irositi. In doua zile un cretin va sparge iar oglinda, va arde iar butoanele, va scuipa iar pe jos…
Ne plangem de jegul din Bucuresti… si cand zic “jeg” nu ma refer exclusiv la gunoaie, ma refer la intreaga imagine jalnica a Bucurestiului… Problema e ca nu cred ca meritam sa se faca ceva frumos in Bucurestiul asta. Avem Bucurestiul pe care il meritam. E aiurea ca suntem bagati toti in aceeasi oala, dar asta e situatia.Traim in acelasi oras cu tot felul de nesimtiti si idioti care nu stiu sa respecte nici macar ce e al lor, barem ce e al altuia!

Asa ca pana sa VREM aia si aia si aia, ar fi cazul sa VREM in primul rand sa avem parte de “colegi” (de camera, de bloc, de strada, de cartieri, de oras, etc.) educati! Si nu ma refer la educatia pe care o primesti la scoala – pentru ca din pacate nu se mai face o educatie civica asa cum ar fi cazul… acum se face anteprenoriat si alte rahaturi, nu te mai invata sa fii civilizat… – ma refer in primul rand la cei 7 ani de acasa… macar 7 sa fie! dar sa fie cum trebuie!

In momentul in care vom fi cu adevarat civilizati si vom stii sa ne respectam pe noi si pe cei din jurul nostru, abia apoi sa VREM altele.

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

1 CommentLeave a comment

  • Cand eram mai mica am avut un prieten… Care toata ziua buna ziua ragea cat il tineau plamanii ‘People=shit’. Sa fie oare de la Slipknot melodia? Neah, Andreea Balan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *