o brătilă pe .ro

Messhit

Ma enerveaza multe chestii la messenger. Nu ma intrebati de ce-l mai folosesc. E bun la casa omului, de multe ori chiar am nevoie de el. Uite de exemplu pot sa-mi fac reclama la blog. Bagi un status de genul “Beyonce goala!!!” care duce spre blog si gata, m-am scos cu niste vizitatori… dezamagiti ce-i drept, caci n-o s-o vada pe Beyonce goala aici.

Ma enerveaza oamenii care isi pun status cu “DNFD!!!!!!!!!!!!!!!!!!#!@$@!$!$@$!@$!$!!#!!!!!!!!!!!!” Penibil… pur si simplu penibil. Daca nu vrei sa fii deranjat ori inchizi messul, ori te pui invisible. Ce atata “nu ma deranja ca te omor” si alte cacaturi de genul? Asta imi suna a “vai, te rog eu nu ma viola”, zise Viorica deschizandu-si usor nasturii de la bluza.

Ma mai enerveaza aia care se declara foarte deranjati de mass-urile care “contin” copii care au nevoie de sange. Imi pare rau ca exista idioti care trimit astfel de mesaje in gluma, dar v-ati gandit ca foarte multe mesaje chiar sunt reale? Nu de alta, dar am verificat personal doua cazuri. Va place sa folositi tehnologie moderna. Poate aveti macar o mica idee de influenta enorma pe care o poate avea daca te folosesti de ea. De ce sa o folosim numai pentru a manipula, pentru a vinde produse si idei, si ca nu o folosim si atunci cand putem face un bine? Asa ca nu va mai cacati pe voi atata ca nu muriti de la un mass.

Whatever…

4 CommentsLeave a comment

 • messul este antisocial deși nu pare, dar cu timpul ajungi să nu te mai vezi în realitate cu multe persoane pentru că le ai în listă și oricum vorbești cu ele virtual

  ctrl alt del

 • cu multe ajungi sa nu te mai vezi in realitate si pentru ca te-ai certat cu ele pe mess… de ce te-ai certat? pentru ca tu ai zis x, dar celalalt a interpretat y. sa fim seriosi, emoticoanele alea nu tin locul comunicarii nonverbale si paraverbale care se deasfasoara cand vorbesti cu un om fata in fata… drept pentru care e usor sa ai impresia ca celalt tipa la tine, sau a zis-o pe un ton ironic, sau mai stiu eu ce… si de aici pornesc multe certuri si discutii.

  Ca bine zici: ctrl alt del …

 • ai dreptate! mai ales pdv comunicare nonverbala si paraverbala…! te poti certa cu cineva pe care nu l-ai vazut niciodata, doar pt ca ti-a scris ceva ce “a dat nashpa” pe un display!
  cu un pic de maturitate, treci si peste asta, chiar daca esti “teenager drama queen”!
  ps. eu dat de o persoana deosebita pe al carei blog nu scria “beyonce goala”:)))
  daca scria asa ceva… nu ma “bagam”!

 • foarte adevarata faza cu “DNFD”; si pe mine ma scoate din sarite. ca si si cum vrei sa arati lumii cat de ocupat esti sau cat de important, incat nimic nu tb sa te deranjeze din cine stie ce treburi urgente…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.