o brătilă pe .ro

Excitabilitate

Asta seara m-am excitat.Nu, nu l-am vazut nici pe Brad Pitt sau mai stiu eu ce alt sex simbol masculin, nici vreun alt tip cu muschi si penis de 20 de cm. In fata acestora mie nu mi se scoala. Deloc. Filme porno? Nici atat. Ramane flasca si lumea ar putea spune ca sunt impotenta.
Ca sa eliminam orice presupuneri in acest sens, nu nu ma excita nici femeile goale.

Si totusi azi mi s-a sculat.
Ce ma excita pe mine? Barbatii destepti si barbatii care iubesc. Ma excita cuvintele care exprima inteligenta si cuvintele care exprima iubire.
Daca as fi capabila sa fac sex (nu dragoste, SEX!), as fute (pe sleau spus!) numai barbati inteligenti si care stiu sa iubeasca (nu neaparat pe mine, ci sa iubeasca in general!). Pentru ca numai cu astia mi se scoala.

Sa nu fim ipocriti totusi… conteaza si fizicul. Pentru mine conteaza in mod special fata barbatului respectiv. Si nu, nu am gusturi de genul Brad Pitt. Si nu, nu gandesc in termeni de “imi plac DOAR barbatii bruneti si cu ochii verzi”. Dar probabil ca nu mi s-ar scula in fata unui tip inteligent si care stie sa iubeasca daca nu m-ar atrage catusi de putin si fizicul lui. Mai ales ca vorbim totusi de SEX, nu? Cand e vorba de a face dragoste, scade importanta fizicului. Dar din nou, refuz sa fiu ipocrita si sa spun ca nu conteaza deloc. Conteaza!

Asadar. Mai usor cu muschii corpului. Mai lucrati si la cei ai creierului si ai sufletului.

De fapt, vorbesc prostii. Daca vreti sa futeti, lucrati-i pe aia ai corpului, va aduc mai multe femei!

3 CommentsLeave a comment

 • apropos de incheiere…! mai mult, nu inseamna mai…bine! si chiar asa, ce sa faci cu mai multe?! palmares?! cine are nevoie de asa ceva?! doar cei plini de sine, nu?! ori, daca au nevoie de asa ceva nu se mai pot numi “plini” de ceva, de orice! le trebuie confirmari ca ei sunt … macho?!
  pt cei inebuniti dupa asa ceva, dupa muschi “de sala” : testosteronul vi-l da Natura! depinde de voi cum il utilizati : sa dati muschiului forta de a lovi, sau blandetea miscarii de a mangaia! aici e adevarata putere a unui barbat! sa stie sa faca aceasta diferenta!
  Printesa, ai scris bine! cati vor citi nu stiu, dar stiu ca mult prea putini vor pricepe!
  vorba ungurului : c’etait pour les connaisseurs!
  ps. plec la sala, sa fac muschi!

 • @trigger:
  Inghesuiala nu va fi niciodata pe blog-ul meu. Iar cititorii mei sunt inteligenti. ;) Tocmai din acest motiv nu va fi niciodata inghesuiala.
  Doar trecatorii pot fi “inteligenti”.

  @anonim:
  Nu sunt o printesa.

  Si da, au foarte multi nevoie de confirmari. Si e valabil si pentru membrele sexului feminin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.