o brătilă pe .ro

Sa MA CAC pe transportul de CACAT din Bucuresti!

In primul rand imi cer scuze pentru limbajul folosit, dar avand in vedere ca este adresat unor persoane care nu isi cer scuze pentru nervii pe care eu mi-i fac aproape zilnic, il voi folosi cu cea mai mare satisfactie.

Cum spuneam,

MA CAC pe transportul din Bucuresti,

MA CAC pe ministrul care se de cu crema in fund ca-l doare prea tare acolo de situatia transportului

MA CAC pe toti pensionarii care ies sa se plimbe cu autobuzul si metroul (fratilor, daca va plictisiti in casa si aveti chef de plimbare, luati-o frumos pe jos!!! normal ca va convine, ca stiti ca vi se da locul in autobuz, dar noi astialalti stam ca vitele inghesuiti 10 oameni pe metru patrat)

MA CAC pe cei care merg cu toate geamurile inchise si daca vrei sa deschizi unul, tipa ca racesc! Da’ sa mirosi basinile celorlalti iti place? si transpiratia? Si ce bine e sa nu poti respira! MA CAC pe tine daca ai 1.80 si poti respira pe deasupra celorlalti, da’ eu am 1.56 si nu pot!

SA MA AI PE CONSTIINTA daca o sa lesin acolo!

MA CAC pe toti cei care nu stiu ce e aia sapun!
TARANE, ce daca a venit frigul? daca nu te speli tot puti!

MA CAC pe toti cei care stau in usa ca sa nu am eu loc sa urc, si sa ma enervez si mai tare cand vad ca pe culoar este gol, dar voi stati ca TAMPITII in usa! Ce daca te dai jos la prima, mamaie??? Te-ai gandit ca poate nu esti singura in orasulasta si mai vor si altii sa urce???? Si cati nervi imi fac atunci cand la o statie coboara 10 oameni, dar uimitor, au loc sa urce doar 5! NESIMTITILOR!

MAI STATI NAIBII ACASA pana deveniti civilizati!

MA CAC si pe toate strazile care se afla in constructie, in toate santurile am sa MA CAC si in toate gropile! Daca nu le astupati voi, le astup eu: CU CACAT!

Si pentru ca azi sunt darnica, tot eu voi asfalta si strazile, tot cu CACAT!

Si in final, acelasi mesajul pentru domnul Ludovic Orban:

MA CAC PE TINE!

4 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.