o brătilă pe .ro

La multi ani Romaniei! La putini ani idioteniei!

De 1 decembrie, in Bucuresti a fost revolutie.Totul a inceput la metrou.Mergeam cu mama sa vedem aprinderea marelui brad… mare cacat. Nu era acelasi lucru sa-l vedem la TV? Probabil… dar am vrut sa-i fac mamei o bucurie si sa merg cu ea. Ce-i drept artificiile nu ar fi avut acelasi farmec la TV, dar daca mi-ar fi povestit cineva ce urma sa se intample, as fi stat cu siguranta acasa…

Si cum spuneam… eram la metrou la Titan. Vroiam sa ajungem la Unirii.
Noi si alti 500 de oameni…

Cum a fost drumul cu metroul? Ia ghici… Infernal, evident. Soferul parca facea misto de noi si tot punea niste frane bruste… probabil ca sa ne aseze mai bine.. sa mai faca loc si pentru altii. La un mom dat se mai si opreste ca vezi doamne a apasat cineva semnalul de alarma. IDIOTULE, cand pui frane d’alea, normal ca cineva tot este catapulat in semnalele alea puse pe peretii vagonului…

In fine… dupa un drum de 20 de minute, care in mod normal ar fi trebuit sa dureze 10, dar soferul s-a gandit ca avem nevoie de niste minute de stationare la fiecare statie…
…am ajuns.

Urlete de fericire ca am scapat, altii rageau ca vitele, altii strigau “Dinamo”, iar restul injurau de mama.

Cum se vedea de sus, din capul scarilor? O mare de oameni, cum nici la Victoriei in orele de varf
nu vezi. “Minerii, au venit minerii!!!” Cam asta imi venea sa strig. Sau ceva cu Jos Ceausescu… sau Basescu… ma rog, whatever… Ce-i drept e ca mai lipseau furci, torte si imaginea era perfecta..

Yey, am reusit sa ajungem sus! Yey, am reusit sa gasim un loc unde sa stam si sa privim bradul! E o adevarata reusita, avand in vedere ca mereu se gaseste cate un IDIOT de 1.90 care sa se puna in fata ca sa fie sigur ca el vede… fuck the rest, I’m the best! Or the tallest in cazul asta…

Yey, yey, de 3 ori yey!

Yey, ia uite ce artificii faine! “Da’n pizda ma’sii, noi am venit aici sa vedem bradul!”… se auzeau voci dimprejur. IDIOTULE, bradul o sa fie aici si maine si poimaine si raspoimaine si tot asa! Pricepi matale? Bun, atunci taci in pizda ma’tii din gura.

Yey, s-a aprins bradul! Si aici fac o pauza ca sa spun ca intr-adevar bradul este frumos, artificiile au fost superbe, dar din pacate in Romania abunda formele fara fond… ce-ar fi sa rezolvam problemele de fond si abia apoi sa ne ocupam de forme?

Bun… daca s-a aprins si bradul, ce sa facem si noi, hai acasa… Pacat ca altii aveau alte ganduri. Unii abia acum veneau, altii vroiau sa ajunga mai aproape de scena unde urma sa aiba loc un “super spectacol” probabil, altii nu stiau ce vroiau si se agitau in miscari browniene.

Nu puteai sa alegi in ce directie sa o iei… nu depindea de tine, ci de cei din spatele tau, care la randul lor erau impinsi de altii, care si astia erau impinsi de altii si tot asa… unii radeau, altii injurau, altii plangeau. Copii, parinti cu copii in carca, babute, adolescenti rebeli, de toate! Oameni disperati ca nu mai aveau aer, ca nu mai aveau pe unde sa iasa, ca sunt calcati in picioare. Parinti disperati ca mor copii.

IDIOTILOR, cine naiba v-a pus sa veniti cu copilu de un an in nebunia aia??? Imi spui ca nu stiai ca va fi asa??? O alta dovada ca esti un IDIOT! Ce credeai, ca o sa fie 2-3 oameni si o sa ai loc sa te lafai chiar?? Stai naibii cu copilul acasa ca si-asa la 2 ani fie ca-i arati lumitele astea, fie ca-i dai o caramelă, tot aia e! Si o sa aiba timp sa tot vina la „evenimente” d’astea. Realizezi ca in nebunia aia ii pui efectiv viata in pericol??? Cum naiba sa stai cu el in imbulzeala aia? Nu-mi spune, il duci si la meciuri Steaua-Dinamo? Sau la magazine d’alea cand sunt reduceri si se calca lumea in picioare, tot cu el in carca te duci? IDIOTULE!

Ca sa nu mai zic si de babutele care cred ca si-au rupt coloana in nebunia aia… macar zici ca ele poate mor pana la anul si vor sa vada momentul 0 al aprinderii… dar totusi, frate!

In fine… un mare YEY ca am reusit sa supravietuim traversarii strazii. De aici, credeam ca va fi mai bine… deja ne vedeam la caldurica intr-un taxi care ne va duce acasa… VISE TAICA, VISE! Nebunie si pe aici, alti IDIOTI care s-au gandit sa iasa cu masina la plimbare si cu ocazia asta sa vada si ei bradul… dobitoci sunteti, ma! Evident ca strada era blocata… niste IDIOTI si mai mari s-au gandit sa fie ei jmecheri si sa o ia pe trotuar… GHINION, aici au dat bot in bot cu alti IDIOTI care avusesera aceeasi idee, numai ca, in plus, erau si pe contrasens. Sa fie sanatosi, pana maine dimineata nu au sanse sa iasa de acolo. Si bine-mi pare!

Evident, sa fii prost sa iei taxi in conditiile alea, asa ca da-i si mergi pe jos… si mergi si mergi si mergi…si mergi… cand in sfarsit se elibereaza strada si te hotarasti sa dai niste bani ca sa ajungi acasa, evident nu mai vine nici un taxi…iar cand vine, se gasesc niste IDIOTI care sa-ti dea coate in cap ca sa-l ia ei… ce conteaza ca esti fata, ca esti mica…vorba aia: ”dai cu cotul, tragi cu dintii, ca sa ai mai bun”… Asa ca tu, cel caruia nu-i place sa dea cu cotul, te resemnezi… iei frumos un loc pe bordura, iti sprijini capul in palme si coatele in genunchi si incepi sa te gandesti la tot ce e naspa in viata ta. Si pana la urma vine un tramvai care sa te salveze din cacat…

Yey… am ajuns acasa… in viata. Am supravietuit! Sper din tot sufletul ca vorbesc prostii, dar nu cred ca toti au avut acelasi noroc ca si mine. Cred ca stirile de la ora 5 tocmai au obtinut material… au murit oameni, yey!

La multi ani Romania!

1 CommentLeave a comment

  • mi-am facut si cont ca sa pot sa comentez:))) Evil Blogger…ce conspiratie…

    o sa urasc bradul asta for ever! mie nici macar nu mi se pare frumos…plus ca pana in ianuarie 2008 o sa produca peste 111 tone de CO2. Pentru ca cele 100 de tone de dioxid de carbon sa fie absorbite ar trebui plantate circa 30 de hectare de gorun sau, 56 de hectare de padure de artar, cu o varsta de 25 de ani.
    Niceeeee…

    Zapacita http://luckystejar.ablog.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.