o brătilă pe .ro

Iti doresc sa mori linistit, dar pe mine lasa-ma sa-mi traiesc viata linistita

Prima oara am zis ca “se mai intampla”… a doua oara am zis ca “am ghinion”… a treia oara am injurat… a patra oara am scris pe blog.Despre ce e vorba? Despre tigari aprinse care cad “din cer” la un centimentru in fata ta.
Nu stiu cati dintre voi ati patit-o, cati ati considerat-o un semn  de la Dumnezeu, dar mie mi s-a luat.

Nu sunt fumatoare. Mi se pare o risipa de bani si de sanatate. Din pacate (sau nu), nu sunt nici bunul samaritean care are grija de toti cei din jurul lui si se tine de capul lor ca sa le fie bine. Adica nu, nu-ti voi repeta ore in sir cat de mult dauneaza fumatul sanatatii, nu iti voi arunca tigarile la gunoi, nu iti voi fura banii ca sa nu mai ai cu ce sa-ti cumperi. Pornesc de la ideea ca esti o fiinta rationala si ca stii ce este bine pentru tine. Daca nici toate textele legate de moarte, impotenta si cosuri nu te fac sa te lasi, de ce sa-mi bat eu capul cu asta? Deci sincer, nu am nimic importiva faptului ca fumezi. DAR AM CU SIGURANTA CEVA IMPORTIVA FAPTULUI CA NU POT SA MERG LINISTITA PE TROTUAR PENTRU CA STAU CU GRIJA CA IMI VA CADEA TIGARA TA IN CAP.

IDIOTULE! Daca tu ai chef sa mori, e problema ta! Si nu-mi spune ca in final toti murim, pentru ca stiu si eu asta! Dar poate ca eu nu am chef sa imi traiesc restul vietii, atat cat inseamna ea, o zi sau 100 de ani, cu o cicatrice in cap sau cu un ochi ars! Pentru ca da, desteptule, ultima oara cand ti-ai aruncat tigara eu ma uitam in sus, si daca faceam pasul putin mai mare, tigara ta aprinsa, caca-m-as pe ea, imi cadea in ochi!

De ce iti arunci tigara pe geam? Nu ai acasa scrumiera???? CUMPARA-TI!

Ti se pare distractiv sa arunci tigari pe geam si sa vezi in capul cui cade? As putea sa incerc sa te inteleg. Si eu aruncam cand eram mica cu oua de la balcon si ma distram cand le picau unora in cap. Dar IDIOTULE, sa arunci cu tigari aprinse nu este amuzant!

Ah, nu era joaca, nu le aruncai intentionat sa cada unora in cap? Tot IDIOT esti, daca nu realizezi ca vrei nu vrei sunt sanse foarte mari ca ele chiar sa cada in capul/ochiul/gluga cuiva!

IDIOTULE!

4 CommentsLeave a comment

 • Am patit-o cu monede si bucatele de lemn…deci, nu , n-am patit-o :)

  P.S : Blogspot s-a decis sa taie definitiv legaturile cu wordpress ?

 • Regizoare draga, ma bucur ca nu te-ai atacat avand in vedere ca te-am facut indirect idioata si sunt sigura ca de acum inainte nu vei mai arunca tigari aprinse de la balcon. Am dreptate? :P

  Krossfire, e bine daca tie iti pica cu bani in cap… daca sunt chiar monede de 5 mii, eu zic sa te mai invarti prin zona aia :))

  Care-i faza cu blogspot si wordpress? detaliaza, te rog, ca nu stiu despre ce e vorba :)

 • Bravo imi place articolul tau!!!
  si eu sunt o victima,mia aruncat un idiot de la balcon o tigara abia aprinsa si ma fript pe mana de mia facut besica.
  dar asta a facut intentionat findca eram cu prietena si ma uitam in vitrina unui magazin.
  Asta e traim in romania si asta ne ocupa toate gandurile!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.