o brătilă pe .ro

Forever Failure

Mdap…
n-am mai fost de mult timp pe aici, am si uitat cum arata locul :P.
Deh, am intrat si eu de aproximativ o luna in vacanta si am incercat sa lenevesc cat mai mult…si am si reusit! :D Ma trezesc ca nesimtita la ora 12, mai lenevesc putin, iau micul dejun in fata televizorului urmarind The Powerpuff Girls si Dexter’s Laboratory, apoi evident,  mai lenevesc putin…mai un joc pe computer dupa care iar lenevesc putin…dupa care ies pe afara, ma intorc, bag ceva in mine, ma pun iar in fata calculatorului, chatuiesc putin, reusesc sa evit certuri cu prietenul (dar nu totdeauna ca deh)…apoi ma retrag in final in pat, citesc ceva pana simt ca mi se inchid ochii si vreau sa dorm, dar nu stiu cum se face ca dupa ce inchid cartea iar nu mai am somn…asa ca ma mai uit pe la televizor si uite asa se face 4 dimineata…cand in final adorm!

De luni am zis ca prea multa leneveala strica asa ca am inceput sa merg la fitness…am fost surprinsa sa observ ca din cele 8 persoane care erau in acel moment in sala, 6 erau slabe, unele chiar subponderale, doar una mai grasuta, si eu, care sa zicem ca sunt undeva pe la mijloc… Asadar grasunele se plang de felul in care arata, spun ca vor sa slabeasca, dar prefera sa-si cumpere niste “pastile minune” sau “plasturi minune”( – cu o planta inventata de producatori: ceva de genul “fuculus vesiculosus”….numai cand auzi numele iti dai seama ce e cu plasturii aia… -) decat sa faca efortul de a practica niste sport, macar o ora pe zi..In schimb o tipa care arata bine face acest “efort” spre a se pastra in forma… ce pot sa zic: bravo lor!

Observ ca avem tendinta sa-i criticam pe altii fara sa ne uitam intai la noi…eu recunosc: sunt o persoana care critica! Incerc de fiecare data sa ma pun in locul persoanei respective si sa-i caut de multe ori scuze atunci cand greseste…incerc sa ma gandesc de ce as fi facut eu prostia. Cum ar fi sa arunc ceva pe jos…urasc chestia asta si ii critic pe toti care o fac…dar mai arunc si eu guma de mestecat de exemplu…ma gandesc ca e mica si biodegradabila…poate ca unu mai greu de cap gandeste la fel despre un ambalaj de ciocolata, desi e o clara diferenta de cantitate si strutura biologica.
Oricum, ne este greu sa ne observam propriile greseli…ele se oglindesc mult mai bine prin comportamentul altora…si daca tot nu putem sa-i indreptam pe cei care comit greseli, macar sa le observam si sa incercam sa ne indreptam pe noi insine!

2 CommentsLeave a comment

  • diferenta e ca altii calca in guma ta de mestecat, o poarta prin oras si in final ajunge intr-un covor pe undeva…nu mai arunca guma, not nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.